Snabba leveranser

Pressade priser

Pris matchning

Samarbetspartners Trädgård

tradgardsmakaren - poolbutiken

Trädgårdsmakaren

Helena Åhlund Hedström, Trädgårdsmakaren,  Sedan företagets start 2001, har Helena, dedikerat sig åt att förse kunder i Sörmland, Stockholm och Östergötland med unika och hållbara trädgårdslösningar.

Som medlem i branschföreningen Svenska Trädgårdsdesigners, erbjuder Helena en garanti för sin kompetens och erfarenhet inom trädgårdsdesign. Hon har specialiserat sig på att erbjuda ett brett spektrum av tjänster, från grundlig design och konsultation till detaljerad rådgivning, med särskilt fokus på trädgårdsmiljöer som integrerar både pool- och spaområden. Genom att kombinera traditionell trädgårdsdesign med innovativa element, skapar Helena unika utomhusmiljöer som både är vackra och funktionella. 

Kontakt:
Helena 070-5224362
tradgardsmakaren@gmail.com
www.tradgardsmakaren.com

naturligform 1 - poolbutiken

NATURLIG FORM Trädgårdsdesign

Vi är två generationer trädgårdsdesigners, Helena och Lina, som har ett lika passionerat intresse för trädgård.

Kontakt:
Skilleby backe 22, Järna

info@naturligform.se
www.naturligform.se

gardenmarket - poolbutiken

Gardenmarket.se Trädgård, odling och växter

Gardenmarket.se är en webshop som säljer träddgårdsutrustning, trädgårdsmöbler, fröer och växter online.

Kontakt:
info@gardenmarket.se
www.gardenmarket.se odling och växter online

Samarbetspartners Bygg

jordskott - poolbutiken

Jordskott of Sweden

Vi på Jordskott of Sweden erbjuder marksrbeten och grävjobb till din pool eller andra villaprojekt. Vi har lång erfarenhet och skräddarsyr lösningar efter dina behov. Vi ser fram emot att tillhandahålla vår kompetens.

Kontakt:
Tony Mustonen 070-4316561
Info@jordskott.nu
www.jordskott.nu

stc ab - poolbutiken

STC AB Lyft och Specialtransporter

STC Logistics är ett företag som fokuserar på att leverera effektiva och högkvalitativa lösningar inom lyft och specialtransport. Deras verksamhet bygger på lång erfarenhet och en bred inriktning för att skapa optimala lösningar för sina kunder. Företaget har en specialanpassad fordonspark och samarbetar noggrant med utvalda partners och erfaren personal för att optimera kundanpassade lösningar. De erbjuder ett brett och kvalitativt utbud av tjänster och betonar sin tillgänglighet för kunder genom att vara “bara ett samtal bort”. Kundens bästa är alltid i fokus hos STC Logistics.

Kontakt:
Telefon 08-210107
Info@stc-ab.se
www.stc-ab.se

Osméns Entreprenad

Osméns Entreprenad AB är ett dynamiskt och kundorienterat företag inom bygg- och anläggningsbranschen. De är kända för att leverera högkvalitativa tjänster inom områden som byggkonstruktion, renovering och infrastrukturprojekt. Med ett team av erfarna och kvalificerade yrkesmän, satsar Osméns Entreprenad AB på att uppfylla varje kunds unika krav genom noggrann planering, effektivt genomförande och hållbara byggmetoder. Företaget värderar starkt god kundrelation och strävar efter att överträffa kundförväntningar genom pålitlighet, flexibilitet och innovation i alla sina projekt.

Kontakt:
Fredrik Osmén 070-4052194

P&R Karlsson El

P&R Karlsson Elinstallation AB är ett professionellt elinstallationsföretag som erbjuder ett brett utbud av elinstallationer. De är experter på allt från grundläggande elinstallationer i hemmet till mer komplexa system för kommersiella byggnader.

Med ett starkt fokus på säkerhet, kvalitet och kundservice, arbetar P&R Karlsson Elinstallation AB med de senaste teknologierna och följer strikta branschstandarder. Företaget är känt för sin pålitlighet och förmåga att leverera kostnadseffektiva och hållbara lösningar anpassade efter varje kunds unika behov.

Kontakt:
Roger Karlsson 070-3592211
Peter Karlsson 070-2211940

nero - poolbutiken

Nero Bygg

Nero Bygg är ett byggföretag baserat i Trosa kommun, som erbjuder ett brett spektrum av byggtjänster och totalentreprenad. De riktar sig till en varierad kundkrets som inkluderar privatpersoner, fastighetsägare och företag. Företaget lägger stor vikt vid effektivitet, kvalitet, ansvar och kompetens i alla sina projekt, och strävar efter att dessa värderingar ska genomsyra kundernas upplevelse av deras arbete. Nero Bygg välkomnar kunder som är i behov av byggtjänster i Trosa kommun eller Sörmland.

Kontakt:
Telefon 0156-30000
Info@nerobygg.se
www.nerobygg.se

boijje bygg - poolbutiken

M Boije Bygg

Boije Bygg, grundat 1996 av Marcus Boije som ett enmansföretag, har växt till ett framgångsrikt byggföretag med omkring 35 anställda och en årlig omsättning på 50-60 miljoner SEK. Företaget är aktivt främst i Trosa kommun, men deras verksamhet sträcker sig från Nyköping i söder till Stockholm i norr. De erbjuder en rad tjänster, från nyproduktion till renoveringar (rot jobb), och har specialkompetens inom unika projekt som båthus, bryggor och stenkistor. Boije Bygg har även en verksamhet inom fastighetsskötsel och ett snickeri med modern CNC-teknik för tillverkning av allt från kök till legotillverkat material. Som totalentreprenör har de full kontroll över arbetsprocessen och upprätthåller högsta kvalitetsstandarder. Sedan 2012 är de certifierade enligt BF9K, ett KMA-system för kvalitet, miljö och arbetsmiljö inom byggbranschen.

Kontakt:
Telefon 0156-13949
Marcus@boije.com
www.boije.com

kjellberg bygg - poolbutiken

Kjellbergs Bygg i Trosa

Kjellbergs Bygg är ett byggföretag som erbjuder helhetslösningar i nybyggnads-, renoverings- och ombyggnadsprojekt för fastighetsägare, företag och privatpersoner i Sörmland och Stockholm. De betonar hög kvalitet i sitt arbete och följer noggrant miljölagar och regler för att säkerställa att deras arbete inte behöver göras om.

Som totalentreprenör tar de fullt ansvar för projekt från start till slut, inklusive att upprätthålla kvalitet, tidplaner och budget. Deras expertis omfattar nybyggnationer i både trä och betong, renoveringar, reparationer av vattenskador och brandskador, samt stambyten. Företaget prioriterar sin personals trivsel och säkerhet genom kontinuerlig utbildning och använder högkvalitativa verktyg, maskiner och byggnadsställningar i sitt dagliga arbete.

Kontakt:
Telefon 0156-26035
Kontoret@kjellbergsbygg.se
www.kjellbergsbygg.se

Samarbetspartners Pool

varmdopool pb - poolbutiken

Värmdö Pool

Värmdö Pool är ett företag med över 20 års erfarenhet inom poolbyggnationer och renoveringar. De erbjuder också service för både pooler och spabad, och detta gäller både nya och befintliga kunder. En central del av deras tjänst är att erbjuda kostnadsfria kundbesök för konsultation och vägledning, där de ger råd om poolstorlek, materialval, tillbehör och reningssystem. Värmdö Pool lägger stor vikt vid att tillhandahålla utmärkt service och strävar efter att bygga nära och långsiktiga relationer med sina kunder. De uppmuntrar potentiella kunder att kontakta dem för mer information och för att boka ett kundbesök.

Kontakt:
Robert Peregi 070-5568145
www.varmdopool.se

poolvision pooler - poolbutiken

Poolvision

PoolVision är ett poolföretag som fokuserar på att ha kunden i centrum. Under de senaste 20 åren har de byggt över 700 pooler, främst i Stockholmsområdet. Företaget värderar långvariga relationer och strävar efter att ha nöjda kunder. Deras framgång bygger på lyhördhet till kundens behov och lång erfarenhet inom poolbyggnation. PoolVision betonar vikten av att lyssna till sina kunder och omvandla deras pooldrömmar till verklighet, med en inbjudan till potentiella kunder att inte tveka att kontakta dem.Kontakt: Telefon 070-1009955 Info@poolvision.se www.poolvision.se

Drömpool Entreprenad

Drömpool Entreprenad AB är ett framstående företag som specialiserar sig på design, byggnation och underhåll av pooler. De erbjuder skräddarsydda lösningar för att skapa drömpooler anpassade till varje kunds unika önskemål och behov. Med en kombination av expertkunskap och kvalitetsmaterial, fokuserar Drömpool Entreprenad AB på att leverera högkvalitativa pooler som inte bara är estetiskt tilltalande utan också hållbara och funktionella. Företaget är kända för sin professionalism, pålitlighet och utmärkta kundservice, och erbjuder allt från nyinstallationer till renoveringar och regelbundet underhåll av befintliga pooler. Drömpool Entreprenad AB är det ideala valet för dem som vill förverkliga sin dröm om en perfekt pool.

Kontakt:
Peter Eriksson 070-8530600

figurpool - poolbutiken

Figurpool

Figurpool AB är ett företag med 33 års erfarenhet inom poolbranschen, specialiserat på byggnation och service av pooler och spabad. De erbjuder en omfattande poolservice som inkluderar reparation och underhåll av poolutrustning såsom reningsverk, saltklorinator, UV-lampor, byte av liner, och läcksökning. Deras spaservice innefattar reparationer och byte av komponenter som pumpar, värmare och elektronik. Figurpool AB bygger också nya pooler och har ett stort tekniskt kunnande inom pooltillverkning, reparationer och service. De betonar vikten av att utbilda sina kunder för korrekt skötsel av poolerna för att säkerställa långvarig funktion och kundnöjdhet. De garanterar fackmannamässigt utfört arbete och erbjuder en tvåårig garanti på utförda arbeten, samt har en ansvarsförsäkring för kundens trygghet.

Kontakt:
Telefon 076-2065501
Info@figurpool.se
www.figurpool.se

Samarbetspartners Hotell och Boende

tva sma svin poolbutiken - poolbutiken

Två små svin

Två Små Svin i Trosa är ett historiskt etablissemang vars huvudbyggnad, Ågården, härstammar från 1770. Ågården fick sitt nuvarande namn 1945 och har en rik historia, inklusive att ha fungerat som läkarbostad i mitten/slutet av 1800-talet. Under 1952-1979 drevs Ågården av Elisabeth Svensson och Gullan Wernersson som ett gästhem, vilket var en populär samlingsplats för långtids- och korttidsboende gäster. Detta sammanföll med Trosas transformation från en fiskestad till en badort, en process som påbörjades med etableringen av ångbåtstrafiken mellan Trosa och Stockholm 1865. Denna förändring var signifikant för regionen, där bryggorna blev centrala mötesplatser. År 1931 upphörde den reguljära ångbåtstrafiken till Trosa, då snabbare transportmedel blev tillgängliga. Detta markerade en epok av betydande social och ekonomisk förändring för Trosa.

Kontakt:
Telefon 0156-40090
Tobbe@tvasmasvin.se
www.tvasmasvintrosa.se

sundnergardenpoolbutiken - poolbutiken

Sund Nergården

Sund Nergården är ett boende som erbjuder en avkopplande och njutbar upplevelse med fokus på mat och dryck. Gästerna kan njuta av måltider i en trivsam miljö, och har även tillgång till bastu och möjlighet till uppfriskande bad, beroende på säsong. När gäster bokar en övernattning på Sund Nergården ingår det mesta i priset, vilket de beskriver som “Rum, Mat & Mera”, vilket antyder en allomfattande och bekymmersfri upplevelse.

Kontakt:
Telefon 0156-700070
Info@sundnergarden.se
www.sundnergarden.se

bohmanshotel trosa - poolbutiken

Bomans Hotell

Bomans Hotell i Trosa är ett boutiquehotell med en rik historia som sträcker sig över generationer, från Stina Boman på Bomans Matsalar i Nyköping till nuvarande ägaren, hennes barnbarnsbarn Kristin Boman. Hotellet präglas av en varm och generös atmosfär där gäster från alla generationer, inklusive hundar, konferensdeltagare, sommargäster och bröllopsgäster, välkomnas. Bomans Hotell står ut för sin unika och färggranna karaktär, där fyrkantighet och det ordinära inte uppmuntras. Istället erbjuder hotellet en upplevelse fylld av värme, kärlek, vackra ting och en gnutta galenskap, vilket gör det till en perfekt destination för de som söker något utöver det vanliga.

Kontakt:
Telefon 0156-52500
Info@bomans.se
www.bomans.se

3 sma rum trosa - poolbutiken

Tre små rum

Tre Små Rum i Trosa är ett boende som kombinerar historisk charm med modern bekvämlighet. Det är beläget i en byggnad med anor från 1800-talet, en tid då det blev populärt för Stockholms societet att tillbringa somrarna i Trosa. Denna tradition reflekteras i de sekelskiftesvillor som kantar ån och de små gatorna i området, alla kända för sin välbevarade snickarglädje. Tre Små Rum fortsätter denna tradition genom att välkomna gäster till en varm, historisk och välbevarad miljö. Besökare erbjuds en skön vistelse med god mat och möjligheten att njuta av ett dopp i den härliga poolen.

Kontakt:
Telefon 0156-12151
Info@tresmarumitrosa.se
www.tresmarumitrosa.se

Samarbetspartners Övrigt

art of training - poolbutiken

Art of Training

Art of Training är en avancerad klinik och träningsanläggning belägen i Trosa, Vagnhärad, som erbjuder en multimodal tjänsteportfölj. De specialiserar sig på naprapati, sjukgymnastik/fysioterapi, rehabilitering, träning, beteendeterapi, kost och nutrition, massage, samt analys och design av träningsprogram. Deras syfte är att minska smärta och återställa kroppens naturliga funktioner. Anläggningen, som är på 640 kvadratmeter, är utrustad med toppmodern utrustning och erbjuder ett brett utbud av tjänster. Det inkluderar ett omfattande schema för gruppträning och ett fullt utrustat gym som uppfyller alla träningsbehov.

Kontakt:
Telefon 0156-678787
Info@artoftraining.se
www.artoftraining.se

hp klimat service - poolbutiken

HP Klimatservice

HP Klimatservice är ett företag som specialiserar sig på konstruktion, installation och service av kylanläggningar, värmepumpar, ventilationssystem samt styr- och reglerapplikationer.

De har certifiering för kylarbeten i kategori 1 enligt den svenska köldmedieförordningen SFS 2007 (C1639) och är ackrediterade som kontrollorgan typ C för trycksättning av gas enligt ISO/IEC 17020 (10268). Företaget består av ett team på 5 kyltekniker, en konstruktör och en arbetsledare, vilka alla har lång erfarenhet inom branschen. Denna erfarenhet och expertis gör HP Klimatservice till en pålitlig aktör inom sitt område.

Kontakt:
Telefon 010-4901070
Info@hpklimatservice.se
www.hpklimatservice.se

ethosdesign poolbutiken - poolbutiken

Ethos Design & Dekor

Ethos Design är ett fullserviceföretag som specialiserar sig inom grafisk produktion och solfilm. De erbjuder en omfattande tjänsteportfölj, från att skapa logotyper till helfoliering av fordon. Ethos har ett professionellt och kundcentrerat tillvägagångssätt, där de inleder varje projekt med ett samtal för att förstå kundens behov och önskemål.

Efter detta utarbetar de skissförslag och upprätthåller en kontinuerlig dialog med kunden genom hela processen. Ethos Design präglas av kreativitet, passion och engagemang, med en passion för grafisk design och förmågan att framgångsrikt förmedla och leverera kunders unika ethos och mål. Med sin mångåriga erfarenhet inom den grafiska branschen kan de erbjuda ett brett utbud av varor och tjänster, allt från visitkort till rörligt material. 

Kontakt:
Telefon 0156-16000
Info@ethosdesign.se
www.ethosdesign.se