Snabba leveranser

Pressade priser

Pris matchning

Boreal Mano Vac – Set spadammsugare

Sale!
Produktnr KD-49001043 Kategorier , Tag

Effektiv dammsugare för ditt Spabad blir enkelt med vårt specialdesignade verktyg. Detta är ett verktyg idealiskt för att hålla din vattenmiljö kristallklar.

Original price was: 399 kr.Current price is: 299 kr.

Effektiv Dammsugare för Spabad

Håll ditt Spabad skinande rent med Mano Vac. Den idealiska lösningen för dammsugning. Den manuella renaren är utformad för att enkelt suga upp skräp med hjälp av en lätt borttagbar filterbur, och den transparenta kroppen gör det enkelt att se när det är dags att tömma den.

Egenskaper:

  • Mångsidig Användning: Perfekt för dammsugning av Spabad.
  • Batteri- och Sladdfri Design: Mano Vac kräver varken batterier eller anslutning till ett filtersystem, vilket ger enkel och bekväm användning.
  • Komplett Set: Inkluderar tilläggsborstmunstycke för detaljrengöring, lövskimmer för effektiv skräpuppsamling och ett praktiskt väggmonteringsfäste för enkel förvaring.
  • Högkvalitativ Filterbur: Tillverkad i rostfritt stål av hög kvalitet för långvarig och pålitlig prestanda.

Brand

Kokido

KOKIDO grundades 1990, och säljer ett brett utbud av utrustning för pooler, solduschar, belysning, fontäner, termometrar och mycket mer. Från 2016 lanserade KOKIDO en ny serie dammsugare för pooler, och de första robotrengörarna 2018, som nu är KOKIDO:s största affärsverksamhet. KOKIDO:s produkter finns i 58 länder, med över 75 miljoner sålda enheter under de senaste 10 åren.KOKIDOS produkter är innovativa och kundorienterade, produkterna har sålts hos olika återförsäljare under KOKIDO:s varumärke eller som privata märken.Under årens lopp har en egen pool blivit alltmer populärt, och många nya poolägarer njuter med familjen med varje år av utomhusaktiviteterna i vattnet. Tillväxten på denna marknad har lett till ett behov av moderna, snygga och funktionella produkter för hemmabruk. Kokido är en starkt växande aktör på denna marknad.Kokidos främsta inspiration för produktutveckling kommer direkt från poolanvändarna själva, baserat på deras önskan och deras behov av enkla lösningar för poolunderhåll. Vårt ständiga engagemang för innovation har resulterat i nya patenterade rengöringslösningar för den snabbväxande marknaden för pooler, samt ett kontinuerligt fokus på att förbättra poolanvändarnas allsidiga upplevelse och välbefinnande.Alla Kokido-produkter utformas av våra specialistteam på våra kontor i Hongkong och Kina och tillverkas under noggrann övervakning av vår avdelning för kvalitetskontroll. Våra produkter överensstämmer med gällande standarder på internationella marknader. Med sina attraktiva förpackningar står varumärket Kokido för innovation och originalitet inom poolbranschen och skapar affärstillväxt för våra kunder inom alla distributionssegment.