Snabba leveranser

Pressade priser

Pris matchning

Prisgaranti
Nyhet! Poolbutiken inför nu prisgaranti. Vi matchar kampanjer på pool och spabad. Vi matchar med likvärdiga produkter när du som kund skickar in konkurrentofferten till oss.
Prismatchning
Skicka in konkurentens offert på pool eller spabad. Så matchar vi priset!
Previous slide
Next slide
bastapris cirkel1 - poolbutiken

Prisgaranti på poolpaket & spabad

Tryggt, lokalt och prisvärt!

Vi försöker alltid ha de mest prisvärda produkterna på marknaden. Vår prisgaranti* ger dig det lägsta priset på poolpaket, men också på en del utvalda produkter så som poolvärmepumpar, pooltak, liner eller poolsarger mm. Om du hittar samma eller likvärdig produkt eller poolpaket till ett lägre pris så sänker vi vårt pris för att matcha vår konkurrenter. Detta förutsatt att du som kund skickar in berörd konkurrentoffert.

Vår prisgaranti gäller liknande eller motsvarande produkt med motsvarande kvalité, prestandard och garantivillkor. 

Bästa prisgarantin gäller mot alla svenska poolleverantörers aktuella priser vid köptillfället.

 

Vi matchar priset!

Vi försöker alltid ha det mest prisvärda produkterna på marknaden. Vår prisgaranti* ger dig det lägsta priset på poolpaket, men också på en del utvalda produkter så som poolvärmepumpar, pooltak, liner eller poolsarger mm. Om du hittar samma eller likvärdig produkt eller poolpaket till ett lägre pris så sänker vi vårt pris för att matcha vår konkurrenter. Detta förutsatt att du som kund skickar in berörd konkurrentoffert.

Vår prisgaranti gäller liknande eller motsvarande produkt med motsvarande kvalité, prestandard och garantivillkor. 

Bästa prisgarantin gäller mot alla svenska poolleverantörers aktuella priser vid köptillfället.

 

Prisgarantin omfattar inte:

  • Redan lagd order (ingen återbetalning)
  • Offentliga pooler
  • Enstaka produkter
  • Produkter med begränsat antal

*Bästa prisgarantin för kompletta poolpaket gäller i Poolbutikens försäljningsdistrikt. Övrig stycke produkter kan säljas i hela Sverige.
Slutbedömningen av vad som är en likvärdig produkt, motsvarande kvalité, rimligt pris motsvarande prestanda eller om konkurrenten håller likvärdiga garantivillkor görs av Poolbutiken.
Prisgarantin omfattar inte redan lagda order (ingen återbetalning)

Ladda upp konkurentens offert, så matchar vi den

Vi strävar alltid efter att ha det mest prisvärda produkterna på marknaden. I de fall vi inte lyckas ger vår Bästa pris-garanti dig det lägsta priset på poolpaket och spabad. Vår prisgaranti gäller gentemot alla svenska konkurrenter och vid köptillfället. Ring oss på 08-55171533 alternativt mejla på info@poolbutiken.se eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig.
Kontaktformulär prisgaranti(#16)
Poolbutiken pooltjejerna h - poolbutiken